Allmäna Villkor

Ångerätt

Vid köp av färdigsydda produkter gäller en ångerrätt på 14 dagar. Du har under dessa dagar rätt att skicka tillbaka dina varor utan förpliktelser, bortsett från transportkostnaden. Du ska i så fall skicka tillbaka varorna oskadda och oanvända. Självklart får du prova varorna först.

Pengarna för varorna får du tillbaka inom 10 dagar från det att 32GÅ mottagit dessa. Vi löser ej ut varor skickade mot postförskott.

Ångerrätt gäller ej på varor sydda speciellt för dig.

32GÅ följer Distans- och hemförsäljningslagen.

 

Reklamation

Om du får en vara som är trasig/felsydd vara står 32GÅ för returfrakt i händelse av retur. Med felsydd avses att varan ej kan användas till ändamålet den var tänkt för. Villkoret är förstås att du inte har använt varan.

32GÅ kan inte garantera att färgerna som visas på bild exakt återger de färgerna som varorna har i verkligheten.

32GÅ säger hantverk tillverkat speciellt för dig, inte massproducerat fabrikssytt. Våra varor är annorlunda mot fabrikssydda, i utförande, utseende och material.

Reklamation gäller när en vara är trasig. 32GÅ fösöker reparera denna i första hand eller ersätter dig.

 

Leverans

Vi tar emot och levererar alla beställningar i den ordning betalning mottages, förutsatt att material finns på lager.

Normalt får du dina varor ca 2 veckor från det att 32GÅ mottagit din betalning. Fråga gärna vid beställning för att få reda på dagsläget för leveranstiden.

32GÅ använder sig av postens avgifter för brev enligt deras portotabell.

Om du upptäcker en skada på paktet innan du öppnar det ska du anmäla detta till utlämningsstället. Fraktskadad vara ersätts kostnadsfritt av 32GÅ. Brev hämtas/postas på onsdag och fredag.

 

Tillämpning

Genom att beställa godkänner du villkoren i denna mapp - Allmäna Villkor. Avtalet upprättas samtidigt som 32GÅ bekräftar din beställning.

32GÅ tillämpar Distans- och Hemförsäljningslagen.

Priserna är angivna inklusive moms f.n 25%. Priserna är angivna exklusive frakt.

Frakt tillkommer enligt Postens Porto-tabell